Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Clarified Butter
- 400 g unsalted butter, soft
Parfait
- 2 garlic cloves
- 2 shallots, halved (approx. 50 g)
- 150 g unsalted butter, soft
- 650 g chicken livers
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 100 g brandy
- 100 g double cream
- 5 sprigs fresh thyme, halved
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2256.8 kJ / 539.4 kcal
- Protein
- 12.1 g
- Karbonhidrat
- 3.1 g
- Yağ
- 51.5 g
- Doymuş Yağ
- 31.6 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 290.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 godz. 10 min
Béarnaise Sauce
20min
Hollandaise Sauce
15min
Mayonnaise
5min
Hollandaise Sauce
15min
Red Wine-poached Pears with Crème Anglaise
1h 45min
Duck and Pork Terrine
52h
Egg Liqueur Crème Brûlée
1 Std. 15 Min
Smoked Mackerel Pâté
55min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 godz. 35 min
Brandy Chicken Liver Pâté
3h 25min