Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Herb Crusted Lamb
- ½ Tbsp vegetable oil
- ½ Tbsp unsalted butter, plus 20 g soft
- 1 - 2 racks of lamb (600-700 g in total), thick layer of fat removed
- fine sea salt, for seasoning
- ground black pepper, for seasoning
- 1 slice bread, torn in pieces
- 2 garlic cloves
- 5 g fresh parsley leaves
- 3 - 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 lemon, finely grated zest only
- 20 g olive oil
- 1 Tbsp Dijon mustard
Pea Purée and Asparagus
- 500 g boiling water
- 250 g frozen peas
- 350 g asparagus, woody ends removed
- 30 g double cream
- 20 g unsalted butter, soft
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1763 kJ / 424 kcal
- Protein
- 22.8 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 30 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Béarnaise Sauce
20min
Hollandaise Sauce
15min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40min
Hollandaise Sauce
15min
Peppercorn Sauce
30 min
Prawn Cocktail
15min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 Std. 10 Min
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 godz. 20 min