Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Marinade
- 30 g cider vinegar
- 30 g runny honey
- 15 g wholegrain mustard
- 10 g olive oil
- 4 pork chops, boneless, visible fat removed (approx. 230 g each)
Pork Chops
- 1 onion, thinly sliced (5 mm)
- 2 eating apples, cored, each cut into 6-8 wedges
- 15 fresh sage leaves
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 70 g cider
Butternut Squash Purée
- 1 butternut squash (1000-1300 g), peeled, diced (2 cm)
- 50 g skimmed milk
- 200 g fresh spinach leaves
- 30 g unsalted butter, diced
- 1 - 1 ½ tsp fine sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2087 kJ / 498 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 22 g
Alternatif tarifler
Sautéed Pork with Cider
55min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45min
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Leek Leaf Chicken Rolls
55min
Slow-cooked Creamy Turkey Stew with Mushrooms
4h
Meatloaf filled with Spinach and Cheese
1h 15min
Pork Chops with Orange
2 Std. 25 Min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 godz. 45 min
Pork Meatballs with Celeriac and Apple
1 Std. 10 Min
Chicken and Spinach Lasagne
1h 15min