Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Duck with Plums
- 1 star anise
- 2 Tbsp coriander seeds
- 200 g boiling water
-
½
tsp chicken stock paste, homemade
veya ½ chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled - 2 tsp coarse sea salt
- 4 Tbsp dark muscovado sugar
- 1500 - 2000 g whole duck, skin on
- 8 plums, halved, pitted
- 3 fresh bay leaves
- 80 g red wine vinegar
Cauliflower Potato Purée
- 400 g cauliflower, cut in florets
- 600 g floury potatoes, peeled, diced (1-2 cm)
- 250 g milk
- 30 g unsalted butter, diced
- 1 - 1 ¼ tsp fine sea salt, to taste
- 1 pinch ground nutmeg (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3617 kJ / 864 kcal
- Protein
- 54 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 51 g
- Lif
- 6.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1 godz.
Beef Bourguignon
1h 30min
Slow-cooked Creamy Turkey Stew with Mushrooms
4 godz.
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Asparagus and Mango Salad
35min
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14 Std. 50 Min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
45 min
Italian Crusted Lamb
5h
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1h 10min
Spiced Garlic Prawns and Squid
20min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2 Std. 10 Min
Asian-style Beef Stew
2 godz. 30 min