Cihazlar ve Aksesuarlar
Orange Liqueur Zabaglione
Hazırlık 5 dk
Toplam 15 dk
4 portions
Malzemeler
-
sugar120 g
-
oranges 4-6 thin peelings of skin (see tip) and 90 g juice2
-
orange liqueur (e.g. Grand Marnier)30 g
-
egg yolks from medium eggs6
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
27 mg
Protein
9 g
Kalori
1467 kJ /
350 kcal
Yağ
17 g
Lif
0.1 g
Doymuş Yağ
5 g
Karbonhidrat
37 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Thicken Mode
17 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Brandy Butter
10 dk
Smoked Mackerel Pâté
55 dk
Hot Artichoke Dip
30 dk
Limoncello Sorbet with Mint and Basil - Sorbetto al limoncello, menta e basilico
18sa 25 dk
Classic Swiss Fondue
15 dk
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2sa 10 dk
Sabayon (Zabaglione)
15 dk
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48sa
Mojo Sauce for Seafood
10 dk
Cinnamon Ice Cream with Port & Orange Sauce
11sa 10 dk
Sabayon (Zabaglione)
15 dk
Hollandaise Sauce
15 dk