
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g Zwiebeln halbiert
- 120 g Lauch in Ringen
- 300 g Paradeiser in Stücken
- 1 - 2 Knoblauchzehen halbiert
- 20 g Olivenöl
- 20 g Anislikör ( z. B. Pastis oder Ouzo)
- 100 g Weißwein, trocken
- 700 g Fischfond
- 10 g Tomatenmark
- 1 Sternanis
- 1 Gewürznelke
- ½ Bio-Orange halbiert
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 ½ TL Thymian, getrocknet
- 200 g Erdäpfel, festkochend geschält, in Stücken (1-2 cm)
- 100 g Karotten in Scheiben (3-5 mm)
- 60 g Fenchelknolle in Ringen (2-3 mm), ohne Strunk
- 650 g Muscheln, frisch, gesäubert (z. B. Venusmuscheln, Miesmuscheln)
- 2 - 3 frische Salbeiblätter
- ½ TL Fenchelsamen
- 500 g Fischfilets ohne Haut (z. B. Lachs, Kabeljau, Steinbutt), in Stücken (4 cm)
- 200 - 300 g Riesengarnelen, roh, ungeschält
- 2 - 3 Safranfäden
- 2 - 6 Prisen Salz (siehe Tipp)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 281 kcal / 1179 kJ
- Protein
- 33 g
- Yağ
- 8 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Lif
- 4 g
- Doymuş Yağ
- 2 g