Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 Gelatineblätter
- 200 g Schlagobers
- 40 g Wermut (z. B. Noilly Prat)
-
250
g Forellenfilet, geräuchert
veya 250 g Saiblingsfilets, geräuchert, oder Reinankenfilets, geräuchert, entgrätet - 200 g Fischfond
- 1 - 2 TL Kren, frisch gerissen (isteğe bağlı)
- ¼ TL Salz, etwas mehr zum Abschmecken
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen, etwas mehr zum Abschmecken
- 50 g Sauerrahm
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 656 kJ / 157 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Räucherforellenmousse mit Gurke
2h 40 min
Cumberland-Senf-Sauce
1hod. 15min
Parmesanschüsserl mit Räucherforelle und Vogelmiere
25 min
Rindswangerl | Sellerie | Zwiebel
3h 30min
Wacholderbutter
5 dk
Spargel-Lachs-Tatar mit Vogerlsalat
40 Min
Beef Wellington mit Rotwein-Jus und Champignon-Duxelle
2 godz. 30 min
Steirische Fischsulz
7 Std.
Scallops & Pea Puree
20 Min
Lachstatar auf Avocadomus
15min
Sauce Tatare
15min
Rehragout mit Wurzelgemüse und Rahmerdäpfeln
1 Std. 30 Min