Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g Butter, kalt
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 120 g Lauch, in Ringen
- 300 g rote Paprika, in Stücken
- 1 - 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 100 g Weißwein, trocken
- 700 g Fischfond
- 3 TL Paprikapulver, edelsüß
- ¼ TL Paprikapulver, rosenscharf
- 30 g Tomatenmark
- 50 g Erdäpfel, festkochend, geschält, in Stücken (1-2 cm)
- 1 - 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 100 g Fenchel, in Streifen (2-3 mm), ohne Strunk
- 75 g Speckwürfel (am besten vom Mangalica)
- 2 - 3 Safranfäden
- 5 - 10 g Weinessig
- 600 - 700 g Fischfilets, ohne Haut (z. B. Wels, Zander, Hecht), in Stücken (4 cm)
- ¼ TL Salz (siehe Tipp)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2289 kJ / 547 kcal
- Protein
- 39 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 36 g
- Doymuş Yağ
- 11 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50min
Boef Stroganoff
50min
Fiakergulasch
2 godz. 15 min
Karpfengulasch
55min
Rinderfilet à la Esterhazy
50min
Lammkronen mit Letscho und Erdäpfel
50min
Suppen Bowl mit Pilzen und Saibling
1 Std. 15 Min
Erdäpfel-Pilz-Suppe mit Knoblauchbrot
50min
Dorsch-Curry
35min
Marokkanische Hühnersuppe (Harira)
1u.
Zandergulasch
45min
Burgenländische Krautsuppe mit Speck
55min