Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ Bund Petersilie, frisch, ohne Stiele
- 10 g frischer Ingwer, in dünnen Scheiben
- 100 g Sauerampfer, grob zerkleinert
- 40 g Butter
- 50 g Weißwein
- 500 g Fischfond
- 600 g Lachsfilets, frisch, ohne Haut, in mundgerechten Stücken
- 1 EL Zitronensaft
- ½ TL Salz und etwas mehr
- 2 EL Weizenmehl
- 3 EL Wasser
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- 150 g Crème fraîche
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1836 kJ / 439 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 29 g
- Lif
- 1.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zanderfilets mit Maiskorn-Polenta
1u. 5min
Fleischrauggn mit Kräuterrahmsauce
45 min
Zucchini sous-vide
30 Min
Slow Cooking Rotweinbirnen
5 Std.
Spinatsuppe mit Karotte und Orange
25 min.
Menü: Gemüsecremesuppe, bunter Weizen mit Hendlbrust und Apfelkompott
50 min.
Penne mit Miesmuscheln
1h
Tomaten-Brot-Suppe, Spinat-Omelett-Rolle, Ratatouille
1u. 5min
Gemüsesuppe, Eier mit Spinat im Töpfchen
1h
Zander auf Shiitake-Pak Choi
50 min.
Saibling | Backteig | Brennnessel | Leindotter
45 min
Putenkeulen im Speckmantel mit Kartoffeln
1 Std. 40 Min