Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
80
g Gänseschmalz
veya 80 g Butterschmalz, in Stücken - 70 g Zwiebeln, geviertelt
- 2 Knoblauchzehen
- 300 g Hühnerleber
- 1 ¼ TL Salz
- 40 g Zitronensaft, frisch gepresst
- ¼ TL Macis
- 400 g Wasser
- 3 Eier (Größe M)
- 500 g Kirschen
- 2 TL Maisstärke
- 1 - 2 EL Rotwein
- ¼ - ½ TL Chiliflocken, getrocknet
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 10 g Honig
- ¾ - 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
-
70
g Gänseschmalz
veya 70 g Butter, in Stücken (siehe Variation) - 100 g Vogerlsalat
- 1 - 2 EL Olivenöl
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1778 kJ / 425 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 34 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 2 g
Alternatif tarifler
Pavlova mit Früchten
3sa 50 dk
Halászlé - pannonische Fischsuppe
1 Std. 10 Min
Beiried mit Rotweinsauce und Gorgonzolabirnen
1 Std. 15 Min
Apfelkren
40min
Coq au vin
3h
Pizza-Leberkäse
14 Std. 20 Min
Traunseer Räucherfischmus
3h 30min
Hühnerleberschnitten
25min
Dukatenbuchteln mit Kanarimilch
1h 50min
Currypaste mit frischem Kurkuma
40min
Asiatisches Schmorfleisch
2h 30min
Wildleberpastete im Glas mit Preiselbeeren
2 godz. 40 min