Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
80
g Gänseschmalz
veya 80 g Butterschmalz, in Stücken - 70 g Zwiebeln, geviertelt
- 2 Knoblauchzehen
- 300 g Hühnerleber
- 1 ¼ TL Salz
- 40 g Zitronensaft, frisch gepresst
- ¼ TL Macis
- 400 g Wasser
- 3 Eier (Größe M)
- 500 g Kirschen
- 2 TL Maisstärke
- 1 - 2 EL Rotwein
- ¼ - ½ TL Chiliflocken, getrocknet
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 10 g Honig
- ¾ - 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
-
70
g Gänseschmalz
veya 70 g Butter, in Stücken (siehe Variation) - 100 g Vogerlsalat
- 1 - 2 EL Olivenöl
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1778 kJ / 425 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 34 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 2 g
Alternatif tarifler
Velouté von Topinambur
30 Min
Wildleberpastete im Glas mit Preiselbeeren
2 godz. 40 min
Geflügellebercreme
5 godz. 30 min
Lammkoteletts sous-vide mit Artischocken
9h 30min
Putenbrust sous-vide mit Kräutern und Paprikasauce
3 Std. 45 Min
Bouillabaisse
1 Std. 25 Min
Hühnerleberschnitten
25 min.
Grießflammeri mit Quittenkompott
4h 50min
Bruschetta Florentiner Art mit Geflügelleber
20 Min
Lamm mit Bärlauchsauce und Frühlingsgemüse
1h
Orangenmarmelade "Die Englische"
1u. 10min
Halászlé - pannonische Fischsuppe
1u. 10min