Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
80
g Gänseschmalz
veya 80 g Butterschmalz, in Stücken - 70 g Zwiebeln, geviertelt
- 2 Knoblauchzehen
- 300 g Hühnerleber
- 1 ¼ TL Salz
- 40 g Zitronensaft, frisch gepresst
- ¼ TL Macis
- 400 g Wasser
- 3 Eier (Größe M)
- 500 g Kirschen
- 2 TL Maisstärke
- 1 - 2 EL Rotwein
- ¼ - ½ TL Chiliflocken, getrocknet
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 10 g Honig
- ¾ - 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
-
70
g Gänseschmalz
veya 70 g Butter, in Stücken (siehe Variation) - 100 g Vogerlsalat
- 1 - 2 EL Olivenöl
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1778 kJ / 425 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 34 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 2 g
Alternatif tarifler
Leberpastete im Glas
4 godz.
Wildleberpastete im Glas mit Preiselbeeren
2 Std. 40 Min
Asiatisches Schmorfleisch
2sa 30 dk
Halászlé - pannonische Fischsuppe
1 godz. 10 min
Steirisches Krenfleisch
2 Std. 45 Min
Wiener Wurst
25 Std. 30 Min
Bouillabaisse
1h 25min
Melanzani-Rotwein-Relish
1sa 30 dk
Cassoulet mit Lamm und Bohnen
2sa
Huhn à la Toskana mit Polenta
1 godz. 5 min
Scallops & Pea Puree
20 dk
Vitello tonnato sous-vide
4 Std. 30 Min