Jiddische Hendlleber mit Kirschenkoch

Jiddische Hendlleber mit Kirschenkoch

4.1 8 değerlendirme
Hazırlık 40 dk
Toplam 5sa 15 dk
6 Portionen

Malzemeler

  • Gänseschmalz
    80 g
    80 g Butterschmalz, in Stücken
  • Zwiebeln geviertelt
    70 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • Hühnerleber
    300 g
  • Salz
    1 ¼ TL
  • Zitronensaft, frisch gepresst
    40 g
  • Macis
    ¼ TL
  • Wasser
    400 g
  • Eier (Größe M)
    3
  • Kirschen
    500 g
  • Maisstärke
    2 TL
  • Rotwein
    1 - 2 EL
  • Chiliflocken, getrocknet
    ¼ - ½ TL
  • Thymian, getrocknet
    1 TL
  • Honig
    10 g
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    ¾ - 1 TL
  • Gänseschmalz
    70 g
    70 g Butter, in Stücken (siehe Variation)
  • Vogerlsalat
    100 g
  • Olivenöl
    1 - 2 EL

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Protein 14 g
Kalori 1778 kJ / 425 kcal
Yağ 34 g
Lif 2 g
Doymuş Yağ 9 g
Karbonhidrat 2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...