Jiddische Hendlleber mit Kirschenkoch
TM6

Jiddische Hendlleber mit Kirschenkoch

3.8 (6 değerlendirme)

Malzemeler

  • 80 g Gänseschmalz
    veya 80 g Butterschmalz, in Stücken
  • 70 g Zwiebeln, geviertelt
  • 2 Knoblauchzehen
  • 300 g Hühnerleber
  • 1 ¼ TL Salz
  • 40 g Zitronensaft, frisch gepresst
  • ¼ TL Macis
  • 400 g Wasser
  • 3 Eier (Größe M)
  • 500 g Kirschen
  • 2 TL Maisstärke
  • 1 - 2 EL Rotwein
  • ¼ - ½ TL Chiliflocken, getrocknet
  • 1 TL Thymian, getrocknet
  • 10 g Honig
  • ¾ - 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
  • 70 g Gänseschmalz
    veya 70 g Butter, in Stücken (siehe Variation)
  • 100 g Vogerlsalat
  • 1 - 2 EL Olivenöl

Besin Değeri
şuna göre 1 Portion
Kalori
1778 kJ / 425 kcal
Protein
14 g
Karbonhidrat
2 g
Yağ
34 g
Doymuş Yağ
9 g
Lif
2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler