Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g Wasser
- 6 Eier (Größe M)
- 60 g Schalotten, halbiert
- 70 g Weißwein, trocken
-
1
EL Estragon, frisch, gehackt
veya ½ EL Estragon, getrocknet - 100 g Schlagobers
- 6 Stängel Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft
- 20 g Butter, in Stücken
- 1 EL Dijon-Senf
- 1 EL körniger Senf
- ¼ TL Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 793 kJ / 189 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 16 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 0.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Eierlikör mit Safran
2h 25 min
Käferbohnen-Tafelspitz-Sülzerl
7 Std. 10 Min
Caesar Salad mit Huhn
50 Min
Englischer Brunch
50 Min
Jakobsmuscheln sous-vide in Zitronenbuttersauce
1h 10min
Bouillabaisse
1h 25min
Chicorée mit Blauschimmelsauce
25 min
Rindswangerl | Sellerie | Zwiebel
3h 30min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2 Std. 20 Min
Rinderhüfte mit Sommergemüse und Hollandaise
2 Std.
Scallops & Pea Puree
20 Min
Eggs Benedict
30min