Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g Wasser
- 6 Eier (Größe M)
- 60 g Schalotten, halbiert
- 70 g Weißwein, trocken
-
1
EL Estragon, frisch, gehackt
veya ½ EL Estragon, getrocknet - 100 g Schlagobers
- 6 Stängel Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft
- 20 g Butter, in Stücken
- 1 EL Dijon-Senf
- 1 EL körniger Senf
- ¼ TL Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 793 kJ / 189 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 16 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 0.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2 godz. 20 min
Salat mit Garnelen, Räucherlachs und Avocadocreme
20min
Confierter Knoblauch
27sa 15 dk
Bouillabaisse
1h 25min
Elsässer Zwiebeltarte
1h 50min
BBQ Schweinefilet sous-vide koreanische Art
4 Std. 50 Min
Sous-vide Teriyaki Lachs
1h 20min
Chicorée mit Blauschimmelsauce
25min
Key Lime Pie Eiscreme
5 Std. 15 Min
Spargel-Lachs-Tatar mit Vogerlsalat
40min
Marinierte Schwammerl in Öl
48 godz. 30 min
Gurkensalat mit Räucherforelle
30min