Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 - 300 g Zwiebeln, in Spalten, oder Scheiben (1 cm)
- 130 g Speckwürfel (5-7 mm)
- 1000 g Rindfleisch, ohne Knochen, von Schulter oder Schale
- 400 g Karotten
- 40 g Öl
- 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 40 g Tomatenmark
- 150 g Burgunder Rotwein
- 150 g Wasser und 2 EL für die Stärke
- 1 ¼ - 1 ½ TL Salz
- ½ - ¾ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 - 1 ½ TL Thymian, getrocknet
- 200 g frische Champignons
- 2 TL Speisestärke
- 100 g Perlzwiebeln, eingelegt, abgetropft
- ½ - 1 Bund Petersilie, frisch
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2103 kJ / 502 kcal
- Protein
- 44 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 31 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Boef Stroganoff
50min
Rinderfilet à la Esterhazy
50min
Gefüllte Hühnerfilets sous-vide
3 Std. 30 Min
Coq au vin
3 Std.
Sous-vide Schweinsbäckchen in Rotwein
8 godz. 45 min
Curryhenderl mit fruchtigem Fenchelsalat
35min
Boeuf Bourguignon
3 Std. 30 Min
Slow Cooking Lammcurry mit Gurken-Minz-Couscous
9 Std.
Pappardelle al Ragù
4h
Salzburger Bierfleisch
6h 50 min
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1h
Marokkanischer Hendltopf "Ras el-Hanout" mit Reis
1 Std. 40 Min