Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 - 300 g Zwiebeln, in Spalten, oder Scheiben (1 cm)
- 130 g Speckwürfel (5-7 mm)
- 1000 g Rindfleisch, ohne Knochen, von Schulter oder Schale
- 400 g Karotten
- 40 g Öl
- 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 40 g Tomatenmark
- 150 g Burgunder Rotwein
- 150 g Wasser und 2 EL für die Stärke
- 1 ¼ - 1 ½ TL Salz
- ½ - ¾ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 - 1 ½ TL Thymian, getrocknet
- 200 g frische Champignons
- 2 TL Speisestärke
- 100 g Perlzwiebeln, eingelegt, abgetropft
- ½ - 1 Bund Petersilie, frisch
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2103 kJ / 502 kcal
- Protein
- 44 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 31 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Asiatisches Schmorfleisch
2 Std. 30 Min
Rindsfiletsteak sous-vide mit Melanzanigemüse
2 Std. 30 Min
Coq au vin
3 Std.
Slow Cooking Hühnerkeulen in Paprikasauce mit Reis
4 Std.
Boeuf Bourguignon
3 Std. 30 Min
Slow Cooking Fleischbällchen in Tomatensauce
3 godz. 40 min
Rinderkraftsuppe (aus Suppenfleisch)
3h 45min
Tafelspitz mit Wurzelsauce
2h
Boef Stroganoff
50min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2h 20min
Rinderfilet à la Esterhazy
50min
Salzburger Bierfleisch
6 godz. 50 min