Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 - 300 g Zwiebeln, in Spalten, oder Scheiben (1 cm)
- 130 g Speckwürfel (5-7 mm)
- 1000 g Rindfleisch, ohne Knochen, von Schulter oder Schale
- 400 g Karotten
- 40 g Öl
- 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 40 g Tomatenmark
- 150 g Burgunder Rotwein
- 150 g Wasser und 2 EL für die Stärke
- 1 ¼ - 1 ½ TL Salz
- ½ - ¾ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 - 1 ½ TL Thymian, getrocknet
- 200 g frische Champignons
- 2 TL Speisestärke
- 100 g Perlzwiebeln, eingelegt, abgetropft
- ½ - 1 Bund Petersilie, frisch
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2103 kJ / 502 kcal
- Protein
- 44 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 31 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Boeuf Bourguignon
3 Std. 30 Min
Boef Stroganoff
50min
Hirschragout mit Wurzelallerlei und Lauchbuchteln
2h 30 min
Fiakergulasch
2 godz. 15 min
Salzburger Bierfleisch
6 godz. 50 min
Rinderfilet à la Esterhazy
50min
Rindsragout mit Erdäpfel-Karotten-Püree
50min
Rinderhüfte mit Sommergemüse und Hollandaise
2h
Slow Cooking Fleischbällchen in Tomatensauce
3 godz. 40 min
Cassoulet mit Lamm und Bohnen
2h
Coq au vin
3h
Kalbsrahmgulasch
1h