Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 440 g Weizenmehl, griffig, etwas mehr zum Bemehlen
- 440 g Weizenmehl, griffig
- 2 TL Salz
- 3 Eier (Größe M)
- 3 Eidotter
- 50 g Wasser
- 60 g Olivenöl
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 300 g rote Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
-
75
g Speckwürfel
veya 75 g Bratwurst, roh (italienische Salsiccia), geschält, in Stücken - 80 g Tomatenmark
- 30 g Butter
- 800 g Rindsgulaschfleisch
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- ¾ - 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 TL Thymian, getrocknet
- 2 TL Oregano, getrocknet
- 500 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 100 g Rotwein
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 4472 kJ / 1067 kcal
- Protein
- 63 g
- Karbonhidrat
- 74 g
- Yağ
- 56 g
- Lif
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rinderkraftsuppe (aus Suppenfleisch)
3h 45min
Reisfleisch
2hod. 20min
Hirschragout mit cremiger Polenta
2hod. 20min
Boeuf Bourguignon
2h 45min
Boef Stroganoff
50 min
Fruchtiges Pulled Pork
9h 10min
Venusmuschelsuppe mit Riesengarnelen
1h
Risotto Milanese
35 Min
Salzburger Bierfleisch
6 godz. 50 min
Schnelle cremige Polenta
25 min
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55 min
Kalbsrahmgulasch
1h