Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 440 g Weizenmehl, griffig, etwas mehr zum Bemehlen
- 440 g Weizenmehl, griffig
- 2 TL Salz
- 3 Eier (Größe M)
- 3 Eidotter
- 50 g Wasser
- 60 g Olivenöl
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 300 g rote Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
-
75
g Speckwürfel
veya 75 g Bratwurst, roh (italienische Salsiccia), geschält, in Stücken - 80 g Tomatenmark
- 30 g Butter
- 800 g Rindsgulaschfleisch
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- ¾ - 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 TL Thymian, getrocknet
- 2 TL Oregano, getrocknet
- 500 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 100 g Rotwein
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 4472 kJ / 1067 kcal
- Protein
- 63 g
- Karbonhidrat
- 74 g
- Yağ
- 56 g
- Lif
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Reisfleisch
2h 20min
Bucatini all'amatriciana
45 min
Brathendl nach peruanischer Art mit Salsa Verde und Avocadosalat
7 godz. 30 min
Fleischbällchen in Tomatensauce
35 min
Ossobuco sous-vide
13 Std.
Slow Cooking Lammcurry mit Gurken-Minz-Couscous
9 Std.
Rindsgulasch klassisch
3 godz. 20 min
Risotto Milanese
35 min
Kalbsrahmgulasch
1 Std.
Rinderkraftsuppe (aus Suppenfleisch)
3 godz. 45 min
Boef Stroganoff
50 Min
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55 Min