Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 440 g Weizenmehl, griffig, etwas mehr zum Bemehlen
- 440 g Weizenmehl, griffig
- 2 TL Salz
- 3 Eier (Größe M)
- 3 Eidotter
- 50 g Wasser
- 60 g Olivenöl
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 300 g rote Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
-
75
g Speckwürfel
veya 75 g Bratwurst, roh (italienische Salsiccia), geschält, in Stücken - 80 g Tomatenmark
- 30 g Butter
- 800 g Rindsgulaschfleisch
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- ¾ - 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 TL Thymian, getrocknet
- 2 TL Oregano, getrocknet
- 500 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 100 g Rotwein
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 4472 kJ / 1067 kcal
- Protein
- 63 g
- Karbonhidrat
- 74 g
- Yağ
- 56 g
- Lif
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rindsgulasch klassisch
3 godz. 20 min
Rindsragout mit Erdäpfel-Karotten-Püree
50min
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55min
Fiakergulasch
2 godz. 15 min
Ossobuco sous-vide
13h
Huhn à la Toskana mit Polenta
1h 5min
Flanksteaks sous-vide kantonesische Art mit Tomaten und Zwiebeln
2h 25 min
Coq au vin
3h
Lasagne
1h 45min
Risotto Milanese
35min
Sous-vide Oktopus-Salat
8 godz.
Kalbsrahmgulasch
1u.