Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ingwer-Knoblauch-Hendl
- 130 g Ingwer, frisch, geschält, in Stücken (ca. 2 cm)
- 130 g Knoblauch, frisch, geschält
- 1 TL Salz
- 1 EL Sonnenblumenöl
- 300 g Zwiebeln, in Scheiben (5 mm)
- 40 g Olivenöl
- 300 g rote Paprikaschoten, in Streifen (5 mm)
- 1 Hendl (ca. 1500 g), ganz
- Salz nach Geschmack zum Würzen
Basmatireis
- 1000 g Wasser
- 1 - 1 ½ TL Salz
- 20 g Olivenöl
- 200 - 240 g Basmatireis
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2898 kJ / 692 kcal
- Protein
- 55 g
- Karbonhidrat
- 48 g
- Yağ
- 31 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 2242 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rinderstreifen in Champignon-Pfeffersauce mit Spätzle
1h
Vegane Entenbrust mit Maroniknödeln und Apfelrotkraut (vegan)
8 Std. 45 Min
Wilder Wurzel-Topf
2 Std. 45 Min
Halászlé - pannonische Fischsuppe
1 godz. 10 min
Erfrischender Bohneneintopf
25min
Dorsch-Curry
35min
Bratwurst-Tomatensugo sous-vide
2 godz. 25 min
Menü: Paprikahendl mit Reis; Marillen-Topfen-Dessert mit Krokant
1 godz. 5 min
Schnelles Thai-Hähnchen-Curry mit Basmati-Reis
30 dk
Menü: Pilz-Curry-Suppe und Hähnchen-Paprika-Souvlaki mit Reis
1 godz. 5 min
Schweinslungenbraten koreanischer Art mit lauwarmen Reissalat
1 godz. 10 min
Hendlgulasch mit Pilzen und böhmischen Knödeln
1 Std. 20 Min