
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Füllung
-
20
g Estragon, frisch Blättchen abgezupft
veya 1 EL Estragon, getrocknet - 100 g Artischockenherzen, in Öl abgetropft
- 100 g Ricotta
- ½ TL Salz
- ½ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
Hendl-Roulade und Paprikasauce
- ¼ TL Salz zum Würzen
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen zum Würzen
- Paprikapulver, edelsüß zum Würzen
- 4 Hühnerschnitzel (à ca 180-200 g)
- Wasser bis zur Maximummarkierung
-
30
g Zitronensaft
veya 1 gestr. TL Zitronensäure (siehe Tipp) - 3 rote Paprika halbiert, entkernt
- 4 Knoblauchzehen geschält, im Ganzen
- 40 g Olivenöl
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 413 kcal / 1725 kJ
- Protein
- 51 g
- Yağ
- 18 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Lif
- 5 g
- Doymuş Yağ
- 18 g
- Sodyum
- 141 mg