Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g d'escalopes de veau, très fines
- sel
- poivre moulu
- 8 pruneaux dénoyautés, coupés en deux
- 8 feuilles de sauge fraîche
- 150 g de mozzarella, en fines tranches épongées
- 500 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 798 kJ / 189 kcal
- Protein
- 46 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 11 g
Alternatif tarifler
Poulet à l'aubergine tomates et courgettes
50 min
Bœuf à la butternut, au blé et aux herbes
1 godz. 30 min
Colin farci et asperges sauce au citron
45 min
Osso-buco gremolata à l'orange
1h 15min
Poulet à la sauge, légumes à la crème
1h 5min
Poulet au speck, mozzarella et tomates
35 min
Bricks de magret de canard aux abricots
55 min
Magret de canard, épinards et champignons
35 min
Filet mignon farci, pâtes aux champignons
1 godz. 10 min
Saumon mi-cuit, carottes et nouilles de riz
50 min
Porc teriyaki aux pommes
2 godz. 20 min
Filet mignon aux herbes, mousseline de carottes
1h