Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 - 800 g stewing beef (gravy beef or chuck steak), cut into cubes (4-5 cm)
- 40 g plain flour
- 2 garlic cloves
- 2 celery stalks, cut into pieces (3 cm)
- 1 tbsp oil, plus extra for brushing
- 1 brown onion, cut into eighths
- 100 g bacon, cut into pieces (2 cm)
- 2 carrots (approx. 250 g), cut into rounds (1 cm)
- 100 g red wine
- 1 tbsp Meat stock paste (see Tips)
- 2 dried bay leaves
- 1 tbsp Worcestershire sauce
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground white pepper
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 200 g fresh button mushrooms, cut into halves
- 350 g potatoes, peeled and cut into thin slices (5 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1509.8 kJ / 359.5 kcal
- Protein
- 35.8 g
- Karbonhidrat
- 16.6 g
- Yağ
- 15.6 g
- Doymuş Yağ
- 4.7 g
- Lif
- 4.5 g
- Sodyum
- 584.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mexican cottage pie
1 Std. 30 Min
Beef goulash with dumplings
1h 45 min.
Steak and kidney pudding
3 Std. 45 Min
Shepherd's pie
55 Min
Beef stroganoff
35 Min
Beef stew with buttermilk dumplings
1 Std. 40 Min
Beef ragu
1 Std. 25 Min
Beef Burgundy
1h 45 min.
Sausage and butter bean winter stew
25 Min
Irish stew
1 Std. 30 Min
Beef "Burgundy"
40 Min
Pea and ham soup
2 Std. 20 Min