Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for brushing
- 1000 g beef chuck steak, sinew removed, partially frozen and cut into pieces (2 cm - see Tips)
- 40 g breadcrumbs (see Tips)
- 2 egg yolks
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp salt
- 3 pinches ground black pepper
- 6 round bread rolls, cut into halves and toasted, if desired (see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2177.7 kJ / 518.5 kcal
- Protein
- 45.5 g
- Karbonhidrat
- 39.8 g
- Yağ
- 19.1 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 3.2 g
- Sodyum
- 934.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beef tacos
25 min
Classic beef burgers
1h
Chunky bolognese
50 min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
4h 25min
Sous vide scrambled eggs
35 min
Beef and beer pie
1h 40min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1h 5min
Browned pork mince
20 min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3h 40min
Tuatua fritters
45 min
Pulled pork burger
5h