Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g olive oil
- 3 garlic cloves
- 225 g red onion, cut into quarters
- 100 g celery stalks, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 180 g carrot, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 2 sprigs fresh sage, leaves only
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 2 dried bay leaves
- 250 g dry red wine
- 1000 g beef chuck steak, cut into pieces (approx. 2-3 cm)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 50 g tomato paste
- 400 g canned crushed tomatoes
- 1 - 2 pinches white sugar
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- Parmesan cheese, shaved, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1691.2 kJ / 402.7 kcal
- Protein
- 39.6 g
- Karbonhidrat
- 6.3 g
- Yağ
- 23.9 g
- Doymuş Yağ
- 8.1 g
- Lif
- 3.6 g
- Sodyum
- 471.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beef and potato massaman curry
2h 10 min
Paprika chicken with sour cream sauce
1óra 15p
Chorizo and chicken pasta
50p
Chicken cacciatore
50p
Beef stroganoff
35p
Meatballs with tomato sauce
40p
Mongolian lamb hot pot
3h 25min
"Hug in a mug" chicken soup
30p
Chicken and pesto risoni
35p
Beef "Burgundy"
40p
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 Min
Apricot chicken risotto
30p