Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g olive oil
- 3 garlic cloves
- 225 g red onion, cut into quarters
- 100 g celery stalks, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 180 g carrot, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 2 sprigs fresh sage, leaves only
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 2 dried bay leaves
- 250 g dry red wine
- 1000 g beef chuck steak, cut into pieces (approx. 2-3 cm)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 50 g tomato paste
- 400 g canned crushed tomatoes
- 1 - 2 pinches white sugar
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- Parmesan cheese, shaved, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1691.2 kJ / 402.7 kcal
- Protein
- 39.6 g
- Karbonhidrat
- 6.3 g
- Yağ
- 23.9 g
- Doymuş Yağ
- 8.1 g
- Lif
- 3.6 g
- Sodyum
- 471.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min
Beef stroganoff
35min
Quick massaman beef curry
40min
Mongolian lamb hot pot
3h 25 min
Beef and potato massaman curry
2 Std. 10 Min
Apricot chicken risotto
30 min
Chilli beef with lemon feta
30 min
Easy satay chicken
40min
Meatballs with tomato sauce
40min
Chicken cacciatore
50min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 godz. 15 min
Chorizo and chicken pasta
50min