Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 sprig fresh sage, leaves only
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 70 g rindless bacon rasher, cut into cubes (3 cm)
- 750 g lamb neck fillet, cut into pieces (4 cm), seasoned with ¼ tsp salt and ½ tsp ground black pepper
- 2 carrots, cut into slices (1-2 cm)
- 2 celery stalks, cut into slices (1-2 cm)
- 2 tbsp Meat stock paste, or Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 200 g dry white wine
- 100 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2064 kJ / 491.4 kcal
- Protein
- 43.9 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 23.4 g
- Doymuş Yağ
- 7.8 g
- Lif
- 10.7 g
- Sodyum
- 823.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beef goulash with dumplings
1 Std. 45 Min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35min
Shepherd's pie
55 Min
Beef stroganoff
35min
Beef ragu
1h 25min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40min
Beef and mushroom hot pot
2 Std.
Irish stew
1h 30min
Chicken cacciatore
50 Min
Southern-style pork and bean casserole
40min
Beef "Burgundy"
40min