Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La veille
- 180 g de haricots blancs secs, type mojettes
Le jour même
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 130 g de carottes, coupées en tronçons
- 100 g de blanc de poireau, coupé en tronçons
- 70 g de céleri-rave, détaillé en dés
- 20 g de beurre
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 4 tranches de jambon cru, type jambon de Vendée
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 610.8 kJ / 146.2 kcal
- Protein
- 8.2 g
- Karbonhidrat
- 11.2 g
- Yağ
- 6.5 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Garbure du Béarn
1h 10 min
Soupe au chou
45min
Soupe d'alpage
40min
Soupe de pâtes
35min
Tourin blanchi (soupe bordelaise)
30 min
Soupe de haricots blancs
20min
Soupe mexicaine du placard
25 min
Soupe de petit épeautre aux légumes et saucisse de morteau
1 Std. 50 Min
Soupe de haricots blancs, jambon et persillade
20min
Soupe complète aux pois chiches, poireau et chorizo
35min
Soupe paysanne au lard
55min
La soupe aux choux... ça sent le jardin !
1h 5min