Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 450 g pork tenderloin, cut in slices (1 cm)
- 100 g button mushrooms, cut in slices
-
75
g dry vermouth
veya 75 g Madeira wine - 100 g milk
- 60 g onions, cut in halves
- 1 garlic clove (isteğe bağlı)
- 2 tsp wholegrain mustard
- 1 tsp hot mustard
-
1
chicken stock cube (for 0.5 l)
veya 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade - 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper, adjust to taste
-
2
tbsp crème fraîche
veya 2 tbsp cream - 1 heaped tbsp cornflour (starch)
- 2 - 3 sprigs fresh parsley, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 961 kJ / 230 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 0.8 g
Alternatif tarifler
Beef Goulash
2h 45 min
Beef Stroganoff
1h
Sautéed Pork with Cider
55 分钟
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 分钟
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1小时 10 分钟
Beef goulash with bread dumplings
1小时 30 分钟
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 分钟
Chicken and mushrooms in red wine
45 分钟
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 分钟
Basque Chicken
1小时 10 分钟
Beef in Stout
1 godz. 40 min
Beef Bourguignon
1小时 30 分钟