Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g olive oil
- 200 g onions, quartered
-
800
g feather steak, diced (3 cm)
veya 800 g braising steak, diced (3 cm) - 30 g plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 20 g tomato purée
- 415 g stout (e.g. Guinness)
- 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 250 g carrots, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 250 g parsnips, peeled, cut in pieces (2 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1199 kJ / 287 kcal
- Protein
- 32.4 g
- Karbonhidrat
- 16.9 g
- Yağ
- 9.9 g
Alternatif tarifler
Basque Chicken
1h 10min
Chicken Étouffée
45 Min
Marmalade-glazed Ham
1 Std. 50 Min
Chicken and Chorizo Hotpot
45 Min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 godz. 30 min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 godz. 55 min
Beef Stroganoff
1 Std.
Sautéed Pork with Cider
55min
Beef Stew with Mashed Potatoes
1 godz. 30 min
Beef Bourguignon
1 godz. 30 min
Beef and Ale Stew
2 godz. 20 min
Smoky Pork and Beans
3h