Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g olive oil
- 200 g onions, quartered
-
800
g feather steak, diced (3 cm)
veya 800 g braising steak, diced (3 cm) - 30 g plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 20 g tomato purée
- 415 g stout (e.g. Guinness®)
- 3 sprigs fresh rosemary leaves
- 250 g carrots, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 250 g parsnips, peeled, cut in pieces (2 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1318.1 kJ / 315 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 21.6 g
- Yağ
- 10 g
- Doymuş Yağ
- 3.2 g
- Lif
- 4.1 g
- Sodyum
- 462.5 mg
Alternatif tarifler
Sautéed Pork with Cider
55 min
Beef Stroganoff
1h
Beef, Ale and Dumpling Stew
1h 55min
Chicken Étouffée
45 min
Beef Bourguignon
1h 30 min
Chinese Pork with Vegetables
1h 20 min
Beef Stroganoff
1h
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Pork Chops with Orange
2h 25min
Smoky Pork and Beans
3h
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15min