Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 450 g pork fillet, sliced (1 cm)
- 100 g button mushrooms, sliced
-
75
g vermouth, white
veya 75 g Madeira wine - 100 g milk
- 60 g onions, quartered
- 1 garlic clove (isteğe bağlı)
- 2 tsp wholegrain mustard
- 1 tsp English mustard
-
1
tsp chicken stock paste, homemade
veya 1 chicken stock cube (for 0.5 l) - 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
-
2
Tbsp crème fraîche
veya 2 Tbsp cream - 1 heaped Tbsp cornflour
- 2 - 3 sprigs fresh parsley, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 804 kJ / 192 kcal
- Protein
- 25.87 g
- Karbonhidrat
- 4.6 g
- Yağ
- 7.82 g
- Lif
- 0.83 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Greek Style Pork Stew
30 Min
Sautéed Pork with Cider
55 Min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25min
Beef Stroganoff
1 Std.
Lamb Spezzatino
1h 45min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 Min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40 Min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 Min
Beef Goulash
2h 45min
Beef Bourguignon
1 Std. 30 Min