Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 450 g pork fillet, sliced (1 cm)
- 100 g button mushrooms, sliced
-
75
g vermouth, white
veya 75 g Madeira wine - 100 g milk
- 60 g onions, quartered
- 1 garlic clove (isteğe bağlı)
- 2 tsp wholegrain mustard
- 1 tsp English mustard
-
1
tsp chicken stock paste, homemade
veya 1 chicken stock cube (for 0.5 l) - 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
-
2
Tbsp crème fraîche
veya 2 Tbsp cream - 1 heaped Tbsp cornflour
- 2 - 3 sprigs fresh parsley, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 804 kJ / 192 kcal
- Protein
- 25.87 g
- Karbonhidrat
- 4.6 g
- Yağ
- 7.82 g
- Lif
- 0.83 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sautéed Pork with Cider
55min
Beef Stroganoff
1 godz.
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 min
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55min
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce and Potatoes
1h 5 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Pork Chops with Orange
2 godz. 25 min
Chicken and mushrooms in red wine
45 min
Beef in Stout
1h 40min