Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- oil, for frying
- 6 raw sausages, (approx. 600 g)
- 80 g onions, quartered
- 120 g carrots, cut in pieces
- 2 garlic cloves
- 250 g dried Puy lentils
- 650 g water
- 1 clove
- 3 - 4 sprigs fresh thyme, leaves only, to taste
- 2 - 3 sprigs fresh rosemary, leaves only, to taste
- 1 dried bay leaf
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- mustard, for serving
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1523 kJ / 364 kcal
- Protein
- 21.1 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 24.8 g
Alternatif tarifler
Pea and Mint Risotto
40min
Petits Pois and Pancetta Risotto
30min
Mushroom Risotto
30min
Asparagus Risotto
45 Min
Kedgeree
45 Min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45 Min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12h 45min
Tuscan Bean Soup
50 Min
Lentil and Pancetta Stew
1h
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45 Min
Mushroom and Spinach Risotto
55 Min