Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- oil, for frying
- 6 raw sausages, (approx. 600 g)
- 80 g onions, quartered
- 120 g carrots, cut in pieces
- 2 garlic cloves
- 250 g dried Puy lentils
- 650 g water
- 1 clove
- 3 - 4 sprigs fresh thyme, leaves only, to taste
- 2 - 3 sprigs fresh rosemary, leaves only, to taste
- 1 dried bay leaf
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- mustard, for serving
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1523 kJ / 364 kcal
- Protein
- 21.1 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 24.8 g
Alternatif tarifler
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 Min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1 Std.
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12h 45min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Ratatouille
40 Min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 min
Springtime Risotto
55 Min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 Std.
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 Min
Lentil and Pancetta Stew
1 Std.