Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- oil, for frying
- 6 raw sausages, (approx. 600 g)
- 80 g onions, quartered
- 120 g carrots, cut in pieces
- 2 garlic cloves
- 250 g dried Puy lentils
- 650 g water
- 1 clove
- 3 - 4 sprigs fresh thyme, leaves only, to taste
- 2 - 3 sprigs fresh rosemary, leaves only, to taste
- 1 dried bay leaf
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- mustard, for serving
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1523 kJ / 364 kcal
- Protein
- 21.1 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 24.8 g
Alternatif tarifler
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20 min
Garlic and White Bean Stew
50 min
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45 min
Kedgeree
45 min
One-pot Moussaka
30 min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 min
Curried Carrot And Ginger Soup
50 min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 min
Pea and Mint Risotto
40 min
Tomato and Haddock Rice
50 min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 min