Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g de saindoux
- 300 g de poitrine de porc, découennée et détaillée en dés
- 300 g de sauté de porc, détaillé en dés
- 250 g de cidre brut
- 150 g d'eau
- 200 g de pommes, coupées en quartiers
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 feuille de laurier
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1404.8 kJ / 338 kcal
- Protein
- 20.8 g
- Karbonhidrat
- 7.8 g
- Yağ
- 23.8 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24h 20min
Mousse de foie de volaille au porto
72 Std.
Rillettes de poulet
6hod.
Terrine de campagne
25hod. 15min
Soupe au lait ribot
40min
Rillettes aux restes de pot-au-feu
2hod. 30min
Sauce Montmorency (Nicolas Gautier)
25min
Terrine de foies de volaille au porto
5 Std. 50 Min
Rillettes de porc et de canard
7 Std.
Filet mignon séché aux herbes de Provence
480h 20min
Rillettes de porc tradition
12hod.
Rognons de veau sauce madère
20min