Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g de saindoux
- 300 g de poitrine de porc, découennée et détaillée en dés
- 300 g de sauté de porc, détaillé en dés
- 250 g de cidre brut
- 150 g d'eau
- 200 g de pommes, coupées en quartiers
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 feuille de laurier
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1404.8 kJ / 338 kcal
- Protein
- 20.8 g
- Karbonhidrat
- 7.8 g
- Yağ
- 23.8 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rillettes de porc tradition
12h
Terrine de lapin aux herbes
24h
Terrine bressane
24h
Pâté de campagne au foie gras
48h
Pâté de campagne
48h
Moutarde indienne
15 Min
Rillettes de poulet
6h
Rillettes de porc et de canard
7ωρ.
Rillettes aux restes de pot-au-feu
2h 30min
Rillettes de truite
3h 30min
Pâté de lapin
2h 35min
Confiture de vin aux épices
12h