Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de poitrine de porc
- 2 - 3 cuisses de canard désossées (environ 600 g de chair)
- 2 c. à café de gros sel
- 1 c. à café de poivre 5 baies,moulu gros
- 1 c. à café de quatre-épices
- 1 c. à café de feuilles de thym frais
- 150 g d'oignon (1 gros), coupé en quatre
- 250 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 20 g
- Kalori
- 255 kJ / 62 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rillettes de porc tradition
12h
Terrine de lapin aux herbes
24h
Terrine de foies de volaille au porto
5 godz. 50 min
Rillettes de porc au cidre
2h
Pâté de campagne
48j
Terrine de campagne
4h 30 min
Pâté périgourdin
48j
Tourtes au porc et champignons
1h 30min
Foie gras de canard
72 godz.
Mousse de foie de volaille au porto
72 godz.
Pâté en croûte (Espagne)
6 Std. 15 Min
Rillettes de canard
2h 30 min