Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de poitrine de porc
- 2 - 3 cuisses de canard désossées (environ 600 g de chair)
- 2 c. à café de gros sel
- 1 c. à café de poivre 5 baies,moulu gros
- 1 c. à café de quatre-épices
- 1 c. à café de feuilles de thym frais
- 150 g d'oignon (1 gros), coupé en quatre
- 250 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 20 g
- Kalori
- 255 kJ / 62 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Terrine de lapin aux herbes
24hod.
Rillettes de lapin
12hod.
Rillettes de canard
2hod. 30min
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24hod.
Rillettes de porc au cidre
2 Std.
Pâté de lapin
2h 35min
Pâté de campagne au foie gras
48 godz.
Confiture de vin aux épices
12hod.
Rillettes de porc tradition
12hod.
Foie-gras mi-cuit
50h
Filet mignon séché aux herbes de Provence
480h 20min
Foie gras de canard
72 Std.