Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- water, for soaking
Pomegranate and parsley topping
- 50 g red wine vinegar
- 2 tbsp caster sugar
- 2 tsp salt
- 100 g water
- ½ red onion, cut into thin slices
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, roughly chopped
- ½ pomegranate, arils only
Preserved lemon dressing
- 1 piece preserved lemon
- 170 g natural yoghurt
- 2 tbsp olive oil
- 2 tbsp water
- ground black pepper, to season
- 1 tsp caraway seeds
Salmon and potatoes
- 800 - 900 g fresh boneless salmon fillet
- 2 - 3 tsp za'atar, plus extra to season (see Tips)
- olive oil, for drizzling
- 800 g water
- 8 - 12 new baby potatoes
- 50 g slivered almonds, toasted
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3436.8 kJ / 818.3 kcal
- Protein
- 56.8 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 51.7 g
- Doymuş Yağ
- 9.7 g
- Lif
- 6.5 g
- Sodyum
- 1348.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mixed tomato and labne salad
24h 20min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50min
Prawn saganaki with feta
35min
Moroccan Lamb with Preserved Lemon Couscous
4h
Tuna nicoise salad (gut health)
1h 15min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1h 10min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1h
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad (MEATER+®)
10 Std. 30 Min
Fresh fennel salad
10 Min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad
25h 35min