Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks

Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks

3.8 4 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 45 dk
4 portions

Malzemeler

Goat's cheese flans and leeks
  • unsalted butter softened, for greasing
  • plain flour plus extra for dusting
    40 g
  • full cream milk
    130 g
  • fresh goat's cheese
    140 g
  • salt
    ½ tsp
  • eggs separated
    2
  • water
    500 g
  • leeks white part only, cut into pieces (5 mm)
    300 g
  • red capsicums cut into small pieces (1 cm)
    50 g
Yoghurt sauce
  • fresh goat's cheese
    60 g
  • natural yoghurt
    125 g
  • fresh chives chopped
    6
  • salt
    2 - 3 pinches
  • ground pepper adjust to taste
    2 pinches

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Protein 13 g
Kalori 1089 kJ / 260 kcal
Yağ 14 g
Lif 2.5 g
Karbonhidrat 18 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...