Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Goat's cheese flans and leeks
- unsalted butter, softened, for greasing
- 40 g plain flour, plus extra for dusting
- 130 g full cream milk
- 140 g fresh goat's cheese
- ½ tsp salt
- 2 eggs, separated
- 500 g water
- 300 g leeks, white part only, cut into pieces (5 mm)
- 50 g red capsicums, cut into small pieces (1 cm)
Yoghurt sauce
- 60 g fresh goat's cheese
- 125 g plain yoghurt
- 6 fresh chives, chopped
- 2 - 3 pinches salt
- 2 pinches ground pepper, adjust to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1089 kJ / 260 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 2.5 g
Alternatif tarifler
Far Breton with prunes
2h
Risotto verde
45 min
Asparagus risotto
40 min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30 min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5h 30 min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1h 45 min
Mushroom ragu with polenta toast
1 Std. 40 Min
Asparagus tart with sour cream pastry
2h
Raspberry and lemon flan
1h
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1h
Brie, speck and walnut risotto
25 min