Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Terrine
- 500 g skinless chicken thigh fillets, cut into pieces (3 cm)
- 230 g skinless chicken breast fillet, cut into pieces (3 cm)
- 150 g white sparkling wine
- 350 g liquid chicken stock
- 3 sprig fresh thyme
- 1500 g water
- 150 g fresh baby spinach leaves
- 1 garlic clove
- 100 g eschalots
- 2 sprigs fresh tarragon, leaves only (optional)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 50 g unsalted butter, cut into pieces (2 cm), plus extra for greasing
- 50 g shelled unsalted pistachio nuts
- 70 g pine nuts
- 100 g pouring (whipping) cream
- salt, to taste
- ground pepper, to taste
- 10 slices prosciutto
Spiced pears
- 800 g pears, peeled, cored and cut into pieces (2 cm)
- 100 g raw sugar
- 200 g apple cider vinegar
- 1 star anise
- 1 dried bay leaf
- 1 cinnamon quill
- 2 whole cloves
- 5 black peppercorns
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 2039.4 kJ / 485.5 kcal
- Protein
- 28.5 g
- Karbonhidrat
- 27.3 g
- Yağ
- 26.8 g
- Doymuş Yağ
- 9.3 g
- Lif
- 6.7 g
- Sodyum
- 807.6 mg
Alternatif tarifler
Beetroot, pear and blue cheese salad
1hod. 10min
Oysters with lime granita
5min
Traditional cocktail sauce
5min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2 Std. 30 Min
Duck confit with lentil & orange salad
15h 40 min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5 godz. 30 min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Pork and chicken terrine
3h 20min
Coconut poached chicken salad
45min
Salmon niçoise salad
35min