Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 - 7 dried red chillies, deseeded, to taste
- warm water, for soaking
- 300 g roasted unsalted peanuts
- 50 g vegetable oil
- 70 g eschalots
- 4 garlic cloves
- 2 ½ cm piece fresh ginger, peeled
- 2 ½ cm piece fresh galangal, peeled
- 1 stalk lemongrass, white part only
- 2 candlenuts (see Tips)
- 50 g tamarind paste
- 500 g water
- 50 g palm sugar
- 1 tsp salt, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1100 g
- Kalori
- 9880.8 kJ / 2352.6 kcal
- Protein
- 82.7 g
- Karbonhidrat
- 168.3 g
- Yağ
- 192.7 g
- Lif
- 31.4 g
Alternatif tarifler
Chicken Rendang
45min
Nyonya Spice Paste
15min
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4 godz. 20 min
Sambal Belacan
10p
Nasi impit (compressed rice cakes)
6h 40min
Teh tarik (pulled milk tea)
15min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 Min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1 Std. 20 Min
Soto ayam (spiced chicken soup)
1h
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1h 15min
Nasi tomato (tomato rice)
40 Min
Ayam kapitan (chicken curry)
45min