
Uyumlu sürümler
Sambal goreng (chilli stir-fried vegetables and prawns)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 pieces dried soy bean curd cut into pieces (3 cm - see Tip)
- warm water for soaking
- 50 g vermicelli noodles cut into lengths (approx.10 cm)
- 150 - 200 g firm tofu cut into slices (1 cm)
- 150 - 200 g tempeh cut into slices (1 cm)
- 30 g vegetable oil plus extra for shallow frying
- 4 garlic cloves
- 100 g brown onion cut into quarters
- 20 g small dried anchovies rinsed (see Tip)
- 100 g coconut milk
- 100 g water
- 20 g tamarind paste
- 2 - 4 fresh long red chillies trimmed, deseeded if preferred and cut into slices
- 2 - 4 fresh long green chillies trimmed, deseeded if preferred and cut into slices
- 50 g carrot cut into julienne
- 50 g potato cut into julienne
- 200 g green beans sliced diagonally
- 150 g medium raw prawns peeled
- ½ tsp salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 550.7 kcal / 2312.9 kJ
- Protein
- 31.2 g
- Yağ
- 34.7 g
- Karbonhidrat
- 24.3 g
- Lif
- 10.9 g
- Doymuş Yağ
- 7.6 g
- Sodyum
- 1208.4 mg