Cihazlar ve Aksesuarlar
Pau Sambal (Malaysia Burger)
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa
20 pieces
Malzemeler
Burger buns
-
water200 g
-
sugar20 g
-
dried yeast powder2 tsp
-
butter20 g
-
55 g wateregg1
-
plain flour400 g
-
salt1 tsp
-
cooking oil for deep-frying500 g
Sambal topping
-
dried chillies deseeded, soaked to soften20 g
-
shallots150 g
-
dried anchovies (ikan bilis), trimmed, rinsed50 g
-
cooking oil50 g
-
yellow onions cut into thin slices100 g
-
sugar10 g
-
salt½ tsp
-
tamarind paste (asam jawa)10 g
-
water20 g
-
cucumber (approx. 250 g), cut into thin slices1
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 piece
Sodyum
164 mg
Protein
3 g
Kalori
636 kJ /
152 kcal
Yağ
6 g
Lif
1 g
Doymuş Yağ
1 g
Karbonhidrat
20 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Kneading: Asian Recipes
11 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Mee Goreng Mamak
15 dk
Masala Squid
25 dk
Dodol (Palm Sugar Glutinous Rice Sweet)
2sa 40 dk
Sambal Belacan
10 dk
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 dk
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20 dk
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4sa 20 dk
Soto ayam (spiced chicken soup)
1sa
Kuih Ko Sui (Steamed Palm Sugar Rice Cake)
1sa 10 dk
Nasi Lemak
45 dk
Teh tarik (pulled milk tea)
15 dk
Teh Tarik (Pulled Milk Tea)
15 dk