Cihazlar ve Aksesuarlar
Pau Sambal (Malaysia Burger)
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa
20 pieces
Malzemeler
Burger buns
-
water200 g
-
sugar20 g
-
dried yeast powder2 tsp
-
butter20 g
-
55 g wateregg1
-
plain flour400 g
-
salt1 tsp
-
cooking oil for deep-frying500 g
Sambal topping
-
dried chillies deseeded, soaked to soften20 g
-
shallots150 g
-
dried anchovies (ikan bilis), trimmed, rinsed50 g
-
cooking oil50 g
-
yellow onions cut into thin slices100 g
-
sugar10 g
-
salt½ tsp
-
tamarind paste (asam jawa)10 g
-
water20 g
-
cucumber (approx. 250 g), cut into thin slices1
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 piece
Sodyum
164 mg
Protein
3 g
Kalori
636 kJ /
152 kcal
Yağ
6 g
Lif
1 g
Doymuş Yağ
1 g
Karbonhidrat
20 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Kneading: Asian Recipes
11 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Nasi Lemak
45min
Mee Goreng Mamak
15min
Masala Squid
25min
Dodol (Palm Sugar Glutinous Rice Sweet)
2h 40min
Sambal Belacan
10min
Teh tarik (pulled milk tea)
15min
Soto ayam (spiced chicken soup)
1h
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min
Chilli Stuffed Fish
1h
Kek Sarang Semut (Honeycomb Cake)
1h 50min
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4h 20min
Teh Tarik (Pulled Milk Tea)
15min