Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g red onions, sliced thinly (1-2 mm)
- 30 - 40 g red wine vinegar, to taste
- 10 g fresh parsley, leaves only
- 50 g extra virgin olive oil
- ½ garlic clove (isteğe bağlı)
- 40 g freshly squeezed lime juice
- ½ tsp salt, plus extra to taste
- 1 pinch ground white pepper
- 300 g water
- 500 g large raw prawns, peeled and deveined (approx. 1 kg prawns in their shells)
- 2 - 4 limes, sliced (2-3 mm)
- 200 g fennel bulb, sliced thinly (1-2 mm)
- 400 g cherry tomatoes, halved
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 785 kJ / 187 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 2.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Spiced Garlic Prawns and Squid
20min
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25min
Sicilian Salad
30min
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55 min