Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g Gruyère Käse, in Stücken
- 500 g Wasser
- 100 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken
- 1 Karfiol, mit Strunk, in Stücken (ca. 700 g)
- 80 g Schlagobers
- 10 g Butter
- 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 2 Prisen Muskat, gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 607 kJ / 145 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cremiges Erdäpfel-Kohlrabi-Gemüse
35min
Far Breton
1 godz. 25 min
Karottenflan mit Wachtelei auf Spinatsenfsauce
1hod.
Topinamburpüree
40min
Karfiolkuchen
1 godz. 40 min
Spinat-Schafskäse-Turm
1h 10min
Rinderfilet mit Pastinakenstampf und glasierten Maroni
50 Min
Seezunge mit Blumenkohlpüree und Kapernsauce - Kapari Soslu Dil Balığı ve Karnabahar Püresi
40min
Kresse-Kartoffelpüree
40min
Rote Rüben-Sellerie-Püree
40min
Parmesan-Polenta-Rauten als Beilage zu Tomaten-Paprika-Pisto
45min
Erdäpfel-Sellerie-Püree
35min