Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g Gruyère Käse, in Stücken
- 500 g Wasser
- 100 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken
- 1 Karfiol, mit Strunk, in Stücken (ca. 700 g)
- 80 g Schlagobers
- 10 g Butter
- 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 2 Prisen Muskat, gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 607 kJ / 145 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kartoffel-Sellerie-Püree mit Nussbutter
35 Min
Erdäpfel-Sellerie-Püree
35 Min
Karfiol mit Butterbröseln
40min
Radieschensuppe mit Kressenockerl
35 Min
Seezunge mit Blumenkohlpüree und Kapernsauce - Kapari Soslu Dil Balığı ve Karnabahar Püresi
40min
Sous-vide Schweinsbäckchen in Rotwein
8 godz. 45 min
Kohlsprossen-Maroni-Gemüse
20 Min
Velouté von Topinambur
30p
Erbsen-Minz-Stampf
30p
Cremiges Erdäpfel-Kohlrabi-Gemüse
35 Min
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40min
Kresse-Kartoffelpüree
40min