Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g soğan, parçalara bölünmüş
- 150 g kırmızı şarap
- 100 g su, ekstra 3 yk su
-
¼
tk ev yapımı sebze bulyon
veya ⅛ tk toz sebzeli çeşni -
750
g süt danası bonfile (yakl. Ø 6 cm), oda sıcaklığında yarım saat dinlendirilmiş
veya 750 g dana bonfile (yakl. Ø 6 cm), oda sıcaklığında yarım saat dinlendirilmiş - 1 tk tuz
- ½ tk toz karabiber
- 300 g havuç, çubuk şeklinde doğranmış (1 cm x 7 cm)
- 1 tk mısır nişastası
-
25
g vişne reçeli
veya 25 g orman meyveleri reçeli - 20 g tereyağı
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1047 kJ / 250 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Buharda pişmiş balık filetoları
25min
Zeytinyağlı Enginar
1h
Spagetti Carbonara
40min
Domates Soslu Patatesli Balık
50min
Zeytinyağlı Sebzeli Enginar
2 Std. 5 Min
Salatalık Turşusu (Tatlı)
48 Std. 20 Min
Somon Tartar
10 min
Somon ve Rezeneli Risotto
25min
Taze Otlu Hamura Sarılı Levrek ve Basmati Pilavı
2h 30min
Kereviz Remoulade
Değerlendirme yok
Buharda pişmiş karides
15 min
Bonfile ve Brokolili Pilav
50min