
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 550 g kereviz kökü, soyulmuş, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 200 g soğan, dörde bölünmüş
- 90 - 120 g sap kereviz, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 2 diş sarımsak
- 50 g tereyağı
-
850
g sebze suyu
veya su - 250 g yeşil elma, çekirdekleri ayıklanmış, dörde bölünmüş
- 1 ½ tk tuz
- ¼ tk toz karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 348.8 kJ / 83.3 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Karbonhidrat
- 8.8 g
- Yağ
- 4.5 g
Alternatif tarifler
Tavuk Bulyon
45 Min
Armut ve Nar ile Buharda Pancar Püresi
Değerlendirme yok
Körili Mercimek ve Buharda Balkabağı
1h 15min
Körili Elma ve Tatlı Patates Eşliğinde Pastırmalı Tavuk Sarma
Değerlendirme yok
Maydanozlu Kereviz Çorbası
45 Min
Ispanaklı Patates Çorbası, Sütlü Yumurta Karoları ile
45 Min
Makedon Usulü Mantar Çorbası
45 Min
Kremalı Mantar Soslu Patatesli Somon
50 Min
Turna Yemişli ve Pikan Cevizli Brüksel Lahanası
35 Min
Kabaklı Bezelye Çorbası
1 Std.
Köri ve Zencefilli Balkabağı Çorbası
50 Min
Kadifemsi Sebze Çorbası
45 Min