Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 550 g kereviz kökü, soyulmuş, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 200 g soğan, dörde bölünmüş
- 90 - 120 g sap kereviz, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 2 diş sarımsak
- 50 g tereyağı
-
850
g sebze suyu
veya su - 250 g yeşil elma, çekirdekleri ayıklanmış, dörde bölünmüş
- 1 ½ tk tuz
- ¼ tk toz karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 348.8 kJ / 83.3 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Karbonhidrat
- 8.8 g
- Yağ
- 4.5 g
Alternatif tarifler
Peynirli Karnabahar Çorbası
40 Min
Yoğurtlu Fesleğenli Kabak Çorbası
35 dk
Çedarlı Pırasa Çorbası
50 Min
Kırmızı Şaraplı Armut
3 godz. 20 min
Zencefilli Bezelye Çorbası
45 Min
Otlu İrmik Köfteli Pancar Çorbası
1h 10 min
Kırmızı Mercimekli Sebze Çorbası
1 Std.
Kabaklı Bezelye Çorbası
1 Std.
Maydanozlu Kereviz Çorbası
45 Min
Gorgonzolalı Brokoli Çorbası
40 Min
Köri ve Zencefilli Balkabağı Çorbası
50 Min
Pırasa ve Patates Çorbası
45 Min