Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 550 g kereviz kökü, soyulmuş, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 200 g soğan, dörde bölünmüş
- 90 - 120 g sap kereviz, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 2 diş sarımsak
- 50 g tereyağı
-
850
g sebze suyu
veya su - 250 g yeşil elma, çekirdekleri ayıklanmış, dörde bölünmüş
- 1 ½ tk tuz
- ¼ tk toz karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 348.8 kJ / 83.3 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Karbonhidrat
- 8.8 g
- Yağ
- 4.5 g
Alternatif tarifler
Köri ve Zencefilli Balkabağı Çorbası
50min
Zeytinyağlı Yer Elması
1h
Zeytinyağlı Sebzeli Enginar
2h 5min
Plaska
1h 15min
Pazılı ve Kuru Domatesli Kiş
1h
Kabaklı Bezelye Çorbası
1h
Kadifemsi Sebze Çorbası
45 Min
Zencefilli Bezelye Çorbası
45 Min
Pırasa ve Patates Çorbası
45 Min
Mercimekli Karışık Sebze Çorbası
50min
Kremamsı bezelye çorbası
40 min
Maydanozlu Kereviz Çorbası
45 Min