Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 550 g kereviz kökü, soyulmuş, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 200 g soğan, dörde bölünmüş
- 90 - 120 g sap kereviz, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 2 diş sarımsak
- 50 g tereyağı
-
850
g sebze suyu
veya su - 250 g yeşil elma, çekirdekleri ayıklanmış, dörde bölünmüş
- 1 ½ tk tuz
- ¼ tk toz karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 348.8 kJ / 83.3 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Karbonhidrat
- 8.8 g
- Yağ
- 4.5 g
Alternatif tarifler
Köri ve Zencefilli Balkabağı Çorbası
50 Min
Bal Kabağı Çorbası
35 Min
Peynirli Karnabahar Çorbası
40 min
Kabaklı Bezelye Çorbası
1 godz.
Kekikli Mercimek ve Domates Çorbası
50 Min
Maydanozlu Kereviz Çorbası
45 Min
Zeytinyağlı Enginar
1 godz.
Ispanaklı Nohut Çorbası
40 min
Terbiyeli Kerevizli Kuzu
1 godz. 15 min
Zencefilli Bezelye Çorbası
45 Min
Bal Kabağı Çorbası, Sebze ve Pilav Eşliğinde Balık, Elmalı Armutlu Crumble
1 godz.
Çedarlı Pırasa Çorbası
50 Min