Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pişmiş Armut
- 300 g armut, sert, soyulmuş, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 20 g şeker
- 1 tutam tuz
- 1 tutam toz tarçın
- 1 tutam toz muskat
Yulaf Lapası
- 600 g süt
- 120 g yulaf gevreği
- 20 g şeker
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1228.2 kJ / 293.6 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 7.3 g
- Lif
- 5.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sebzeli Kızarmış Tavuk
1ωρ. 10 λεπτ.
Karpuz ve Narenciyeli Mokteyl
10 Min
Taze Otlu Hamura Sarılı Levrek ve Basmati Pilavı
2 godz. 30 min
Elma, Havuç ve Zencefilli Mokteyl
10 Min
Yoğunlaştırılmış Şekerli Süt
35 Min
Çilekli Cin Fizz
10 Min
Vişne Likörlü İskoç Çayı
Keine Bewertungen
Buharda Tavuklu Akdeniz Salatası
Keine Bewertungen
Sebzeli Karides
40min
Kahveli Yenileyici Protein İçeceği
5 分钟
Limon Kreması (Lemon Curd)
20 Min
Domatesli ve Biberli Makarna
30 λεπτ.