Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pişmiş Armut
- 300 g armut, sert, soyulmuş, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 20 g şeker
- 1 tutam tuz
- 1 tutam toz tarçın
- 1 tutam toz muskat
Yulaf Lapası
- 600 g süt
- 120 g yulaf gevreği
- 20 g şeker
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1228.2 kJ / 293.6 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 7.3 g
- Lif
- 5.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hurmalı Yulaf Lapası
15min
Gün Batımı Mokteyli
Değerlendirme yok
Kuşkonmaz ve Safranlı Risotto
35 Min
Glütensiz Sebzeli Pizza Hamuru
45 Min
Tempura Sebzeler
40 Min
Domatesli Risotto
30 Min
Haşlanmış Karabuğday
25 Min
Bolonez Sos
1h 5 min.
Patatesli Pastırmalı Omlet
45 Min
Zerdeçal, Limon ve Zencefil Çayı
20 Min
Domatesli Focaccia
3h
Parmesan Peynirli Risotto
30 Min