
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pişmiş Armut
- 300 g armut, sert, soyulmuş, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 20 g şeker
- 1 tutam tuz
- 1 tutam toz tarçın
- 1 tutam toz muskat
Yulaf Lapası
- 600 g süt
- 120 g yulaf gevreği
- 20 g şeker
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1228.2 kJ / 293.6 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 7.3 g
- Lif
- 5.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Limon, Zencefil ve Ballı Shot
45 min
Hurmalı Yulaf Lapası
15 Min
Vişne Likörlü İskoç Çayı
20 Min
Yulaf, Muz ve Süt Lapası
15 Min
Tavuk, Havuç ve Elma Püresi
40 min
Elma, Zencefil ve Acı Biberli Shot
15 Min
Tavuklu Buddha Bowl
1 godz.
Ballı, Soya Soslu, Hardallı Marinasyon
5 Min
Biberiye ve Yaban Mersinli Mokteyl
10 Min
Otlu Tereyağlı Kontrfile, Biberiyeli Patates ve Brokoli
45 min
Mango Soslu Somon ile Taze Fasulye ve Havuç
1 godz.
Dondurulmuş, Buharda Pişmiş Sebze Püreleri (Yeşil Fasulye, Bal Kabağı, Pancar)
Değerlendirme yok