Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pişmiş Armut
- 300 g armut, sert, soyulmuş, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 20 g şeker
- 1 tutam tuz
- 1 tutam toz tarçın
- 1 tutam toz muskat
Yulaf Lapası
- 600 g süt
- 120 g yulaf gevreği
- 20 g şeker
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1228.2 kJ / 293.6 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 7.3 g
- Lif
- 5.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pikan Cevizi Kıtırlı Muzlu Kek
1 godz. 30 min
Haşlanmış Karabuğday
25min
Pratik Çilekli Dondurma
20min
Çilekli Cin Fizz
10 min
Varoma® Güveç'te Pratik Ekmek
2 godz. 20 min
Çilekli ve Avokadolu Tavuk Salatası
40min
Chai Şurubu
Değerlendirme yok
Ballı Glaze Havuç (vakumda pişirme)
1 godz. 10 min
Wellington Usulü Bonfile ve Kırmızı Şarap Sosu
Değerlendirme yok
Fırınlanmış Muzlu Affogato
13h
Yulaflı Muzlu Kek
2 godz.
Hurmalı Yulaf Lapası
15 Min