Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Red Wine Reduction
- 1 onion (approx. 150 g), quartered
- 1 garlic clove
- 40 g unsalted butter, diced
-
1 - 2
tsp meat stock paste (see tips)
veya 1 - 2 tsp vegetable stock paste (see tips) - 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 250 g water
- 110 g red wine
Pearl Barley Risotto
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut in pieces (3 cm)
- 1 leek (approx. 110 g), white part only, cut in 4 pieces
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g unsalted butter, diced
- 300 g pearl barley
-
100
g verjuice (see tip)
veya 100 g dry white wine - 750 g water
-
2
tsp meat stock paste (see tips)
veya 2 tsp vegetable stock paste (see tips) - 6 baby beetroot, peeled, quartered
- 12 baby carrots, peeled
- 1 bunch asparagus, trimmed and cut in pieces (4 cm)
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1430 kJ / 340 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vegetarian Chilli
1h 5min
Chorizo, Potato and Cabbage Soup
35 min
Tofu stew
30min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Creamy White Beans and Leeks
20 min
Chickpea Stew with Vegetables
50 min
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2h 20min
Minestrone
45min
Bircher Muesli
8 godz. 10 min
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35 min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 min
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
1 godz. 20 min