![Pearl Barley Risotto with Asparagus Pearl Barley Risotto with Asparagus](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5A6248D9-E83E-4A17-94DD-2C0A1C746CC0/Derivates/85871768-1CB6-47C9-B070-003F104C5AB4.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Red Wine Reduction
- 1 onion (approx. 150 g), quartered
- 1 garlic clove
- 40 g unsalted butter, diced
-
1 - 2
tsp meat stock paste (see tips)
veya 1 - 2 tsp vegetable stock paste (see tips) - 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 250 g water
- 110 g red wine
Pearl Barley Risotto
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut in pieces (3 cm)
- 1 leek (approx. 110 g), white part only, cut in 4 pieces
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g unsalted butter, diced
- 300 g pearl barley
-
100
g verjuice (see tip)
veya 100 g dry white wine - 750 g water
-
2
tsp meat stock paste (see tips)
veya 2 tsp vegetable stock paste (see tips) - 6 baby beetroot, peeled, quartered
- 12 baby carrots, peeled
- 1 bunch asparagus, trimmed and cut in pieces (4 cm)
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1430 kJ / 340 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 Min
Sweet Potato Soup with Star Anise
45 Min
Fennel Risotto
35 Min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 Std. 10 Min
Watercress and Oat Soup
35 Min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 Min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 Min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1 Std. 15 Min
Buckwheat Crêpes
30 Min
Slow Cooked Beans with Cider
2h 30min
Raw Beetroot Soup
5 Min
Chicken Tagine with Prunes, Figs and Honey
45 Min