
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Red Wine Reduction
- 1 onion (approx. 150 g), quartered
- 1 garlic clove
- 40 g unsalted butter diced
-
1 - 2
tsp meat stock paste (see tips)
veya 1 - 2 tsp vegetable stock paste (see tips) - 2 sprigs fresh thyme leaves only
- 250 g water
- 110 g red wine
Pearl Barley Risotto
- 50 g Parmesan cheese crust removed and cut in pieces (3 cm)
- 1 leek (approx. 110 g), white part only, cut in 4 pieces
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g unsalted butter diced
- 300 g pearl barley
-
100
g verjuice (see tip)
veya 100 g dry white wine - 750 g water
-
2
tsp meat stock paste (see tips)
veya 2 tsp vegetable stock paste (see tips) - 6 baby beetroot peeled, quartered
- 12 baby carrots peeled
- 1 bunch asparagus trimmed and cut in pieces (4 cm)
- 1 pinch fine sea salt or to taste
- 1 pinch ground black pepper or to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 340 kcal / 1430 kJ
- Protein
- 11 g
- Yağ
- 14 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Lif
- 12 g