Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g raw hazelnuts
- 150 g dried apricots
- 300 g onions, quartered
- 20 g garlic cloves
- 60 g olive oil, plus extra for drizzling
- ½ tsp salt
- 200 g couscous
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
veya 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 600 g water
- 200 g carrots, sliced (5 mm)
- 200 g courgettes, sliced (7-10 mm)
- 150 g red peppers, cut in bite-size pieces
- 100 g frozen peas
- 200 g feta cheese, diced (5 mm)
- 2 tsp fresh parsley, chopped, to garnish (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2607 kJ / 622 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 37 g
- Lif
- 12.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pollock and Spinach Lasagne
1j
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1 godz. 35 min
Beetroot and Kale Pizza
2j
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
10 min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1j
Asian-style Rice with Eggs and Vegetables
30 min
Beetroot salad
10 min
Warm Mediterranean Couscous Salad
30 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 min
Tomato and Vegetable Quiche
1 Std. 45 Min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1j