
Cihazlar ve Aksesuarlar
Vegan gravy
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
10 portions
Malzemeler
-
extra virgin olive oil20 g
-
brown onion cut into quarters80 g
-
carrot cut into pieces (2-3 cm)130 g
-
celery stalk cut into pieces (2-3 cm)1
-
garlic clove1
-
dried porcini mushrooms25 g
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
dried bay leaf1
-
arrowroot flour1 tbsp
-
shiro (white) miso paste1 tsp
-
tomato paste1 tbsp
-
stock paste (see Tips)1 tsp
-
water750 g
-
salt½ tsp
Besin Değeri şuna göre 10 portions
Kalori
391.3 kcal /
1643.5 kJ
Protein
6.8 g
Yağ
21.3 g
Karbonhidrat
42.2 g
Lif
12.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Plant to Plate
120 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda