Cihazlar ve Aksesuarlar
Vegan gravy
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
10 portions
Malzemeler
-
extra virgin olive oil20 g
-
brown onion cut into quarters80 g
-
carrot cut into pieces (2-3 cm)130 g
-
celery stalk cut into pieces (2-3 cm)1
-
garlic clove1
-
dried porcini mushrooms25 g
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
dried bay leaf1
-
arrowroot flour1 tbsp
-
shiro (white) miso paste1 tsp
-
tomato paste1 tbsp
-
stock paste (see Tips)1 tsp
-
water750 g
-
salt½ tsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 10 portions
Protein
6.8 g
Kalori
1643.5 kJ /
391.3 kcal
Yağ
21.3 g
Lif
12.8 g
Karbonhidrat
42.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Plant to Plate
120 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Tempeh bolognaise
30 dk
Raw pineapple and turmeric cake
5sa 20 dk
Plant-based béchamel sauce
10 dk
Vegan moussaka
1sa 50 dk
Vegan mayonnaise
15 dk
Cashew cheddar cheese
3sa 10 dk
Plant-based parmesan
5 dk
Vegan Parmesan
15 dk
Vegan butter
8sa 5 dk
Lentil curry (dahl)
30 dk
Vegan walnut and black bean burger
4sa 40 dk
Vegan custard
15 dk