Uyumlu sürümler
Linseed crackers with mutabbal beitinjan (eggplant dip)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Mutabbal beitinjan (eggplant dip)
- 1 eggplant (approx. 400 g), cut into halves lengthways and skin pricked all over with a fork
- 3 garlic cloves, unpeeled
- 50 g olive oil, plus extra for drizzling
- 1 tbsp lemon juice
- ½ tsp sea salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 40 g pitted Kalamata olives
- 1 tsp ground cumin
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 20 g tahini (see Tips)
- 30 g natural yoghurt
Flaxseed (linseed) crackers
- 230 g flaxseeds (linseeds)
- 30 g onion
- 1 garlic clove
- 100 g red capsicum, deseeded and cut into quarters
- 100 g green capsicum, deseeded and cut into quarters
- 400 g tomatoes, cut into quarters
- 4 sun-dried tomatoes, drained
- 250 g water, room temperature
- 2 tsp dried Italian herbs
- ½ tsp sea salt, to taste
- pomegranate arils, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2553.8 kJ / 608 kcal
- Protein
- 18.4 g
- Karbonhidrat
- 13.5 g
- Yağ
- 48.6 g
- Doymuş Yağ
- 6.6 g
- Lif
- 25.6 g
- Sodyum
- 649.9 mg
Alternatif tarifler
Spiced cauliflower pilau
20 min
White bean purée and anchovy on crostini
45 Min
Kvass fermented beetroot salad
168h 15 min
Vegan Turkish delight cheesecake
5 Std. 30 Min
Muhamara dip
5 Min
Black Bean and Sun-dried Tomato Dip
30 min
Zucchini tortillas with falafel
25 Std. 30 Min
Quark and herb spread
5 Min
Eggplant with burghul
55 min
Traditional hommus
25 Std. 5 Min
Hommus dip
5 Min
Hommus
15 min