Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g de berberechos frescos
- 14 - 18 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 2 - 3 dientes de ajo
- 70 g de aceite de oliva
- 100 g de vino blanco
- 150 g de caldo de pescado
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharada de maicena
- 2 - 3 cucharadas de agua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 619 kJ / 148 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Karbonhidrat
- 2.8 g
- Yağ
- 12.2 g
- Lif
- 0.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mejillones al vino
30 Min
Almejas a la marinera
30 Min
Mejillones y almejas con aliño al vapor de perejil
40 Min
Chipirones a la marinera
25 Min
Mejillones al vapor con salsa picante
45 Min
Merluza a la koskera
45 Min
Mejillones zamoranos en salsa picante
30 Min
Sepia al ajillo
25 Min
Berberechos al natural con limón
2 Std. 15 Min
Rape en salsa americana
1 Std.
Arroz con bogavante
1 Std.
Fideuá negra de sepia y gambas XXL
1 Std. 20 Min