Cihazlar ve Aksesuarlar
Steamed pork buns (baozi)
Hazırlık 30 dk
Toplam 2sa 30 dk
24 pieces
Malzemeler
Dough
-
water250 g
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
baking powder1 tsp
-
baker's flour230 g
-
plain flour200 g
-
white sugar50 g
-
salt1 tsp
Filling
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces5
-
pork mince500 g
-
ground white pepper½ tsp
-
white sugar1 tsp
-
Chinese five spice powder (see Tips)¼ tsp
-
oyster sauce1 tbsp
-
soy sauce2 tbsp
-
sesame oil2 tbsp
-
Chinese cooking wine1 tbsp
Assembly
-
oil for greasing
-
plain flour for dusting
-
water700 g
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 piece
Sodyum
275.2 mg
Protein
6.4 g
Kalori
595.6 kJ /
141.8 kcal
Yağ
5.5 g
Lif
0.9 g
Doymuş Yağ
1.3 g
Karbonhidrat
16.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Yum Cha
9 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 dk
Pull-apart sunshine bread
40 dk
Pineapple buns
9sa 50 dk
Steamed cabbage and pork dumplings
1sa 35 dk
Peking-style duck pancakes
8sa 50 dk
Hong Kong-style roast pork belly
10sa
Brazilian cheese puffs
20 dk
Hong shao rou (braised pork belly)
1sa 15 dk
Char siu bao pork buns
6sa 35 dk
Cha gio (spring rolls)
55 dk
Beef buns
50 dk