Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- 250 g water
- 1 ½ tsp dried instant yeast
- 1 tsp baking powder
- 230 g baker's flour
- 200 g plain flour
- 50 g white sugar
- 1 tsp salt
Filling
- 5 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 500 g pork mince
- ½ tsp ground white pepper
- 1 tsp white sugar
- ¼ tsp Chinese five spice powder (see Tips)
- 1 tbsp oyster sauce
- 2 tbsp soy sauce
- 2 tbsp sesame oil
- 1 tbsp Chinese cooking wine
Assembly
- oil, for greasing
- plain flour, for dusting
- 700 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 595.6 kJ / 141.8 kcal
- Protein
- 6.4 g
- Karbonhidrat
- 16.4 g
- Yağ
- 5.5 g
- Doymuş Yağ
- 1.3 g
- Lif
- 0.9 g
- Sodyum
- 275.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hong shao rou (braised pork belly)
1 godz. 15 min
Taiwanese sticky rice
1h 40min
Pizza bianca
40min
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35min
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2 godz. 30 min
Hong Kong-style roast pork belly
10 Std.
Banh bao (steamed pork buns)
2h 45min
Bacon and cinnamon scrolls with salted maple glaze
1h 5 min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 min
Soft butter rolls
1h 50min
San bei ji (three cup chicken)
35min
Char siu bao pork buns
6h 35min