Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Chinese cabbage (wombok), cut into pieces (5 cm)
- 40 g celery, cut into pieces
- 40 g spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 1 ½ tsp salt
- 250 g mince (pork, chicken or beef)
- 1 tsp sesame oil
- 1 tbsp vegetable oil
- 1 tbsp oyster sauce
- 1 tsp white sugar
- 1 tsp light soy sauce
- ½ tsp ground white pepper
- 2 tsp Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 1 package dumpling wrappers (30 pieces - see Tips)
- water
- 600 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 148.6 kJ / 35.4 kcal
- Protein
- 2.1 g
- Karbonhidrat
- 2.7 g
- Yağ
- 1.7 g
- Doymuş Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 0.2 g
- Sodyum
- 177.5 mg
Alternatif tarifler
Prawn dumplings (xia jiao)
1h 15 min
Okonomiyaki
30min
Mala Bakkwa
4 Std. 35 Min
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35 min
Cha gio (spring rolls)
55min
Steamed pork buns (baozi)
2h 30 min
Wonton soup
1h
Pork and prawn dumplings
55min
Wonton wrappers
55min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1h
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Wonton soup (pork)
45min