![Cha gio (spring rolls) Cha gio (spring rolls)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0D98B6BA-70B5-4C3E-B9D6-9184B8624C9A/Derivates/C1A9665F-5562-4572-91C6-F38FC734B5A3.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g vermicelli noodles
- 10 g dried shiitake mushrooms, cut into pieces
- boiling water, for soaking
- 30 g eschalot, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 5 sprigs fresh coriander, leaves and stalks, torn into pieces
- 100 g carrot, cut into pieces (3-4 cm)
- 500 g pork mince
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tbsp soy sauce
- 18 spring roll pastry sheets
- water, for brushing
- vegetable oil, for frying
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 396.5 kJ / 94.4 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Karbonhidrat
- 5.6 g
- Yağ
- 5.1 g
- Doymuş Yağ
- 1.3 g
- Lif
- 0.6 g
- Sodyum
- 237.2 mg
Alternatif tarifler
Spiced lamb flatbread
2h
Wonton soup
1 godz.
Gozleme
1 godz. 40 min
Dim sum 'Shao mai'
2h
Steamed cabbage and pork dumplings
1 godz. 35 min
Prawn wontons
2h
Steamed pork buns (baozi)
2h 30min
Wonton wrappers
55 min
Beef buns
50 min
Vegetable spring rolls
1 godz. 10 min
Prawn spring rolls with sweet and sour sauce
1 godz. 20 min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 min