![Steamed cabbage and pork dumplings Steamed cabbage and pork dumplings](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/154553.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dumpling wrappers
- 1 tsp vegetable oil, plus extra for greasing
- 150 g water
- 300 g plain flour
- ¼ tsp salt
- water, plus extra as needed
Filling and dumplings
- 400 g white cabbage leaves, cut into pieces
- 1 ½ tsp salt
- 350 g pork mince
- 530 g water
- 20 g soy sauce
- 10 g rice wine
- ½ tsp sugar
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tbsp sesame oil (15 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 318 kJ / 76 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 0.5 g
Alternatif tarifler
Wonton soup (pork)
45min
Pork and prawn dumplings
55min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 min
Prawn dumplings (xia jiao)
1 godz. 15 min
Pork belly ramen
4h 10 min.
Pork gyoza with soy dipping sauce
1 godz.
Pork and coriander steamed dumplings (shumai)
1 godz.
Banh bao (steamed pork buns)
2h 45min
Thai-style grilled pork skewers
7sa 25 dk
Cha gio (spring rolls)
55min
Pork san choy bau
25min
Steamed pork buns (baozi)
2 Std. 30 Min