Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dumpling wrappers
- 1 tsp vegetable oil, plus extra for greasing
- 150 g water
- 300 g plain flour
- ¼ tsp salt
- water, plus extra as needed
Filling and dumplings
- 400 g white cabbage leaves, cut into pieces
- 1 ½ tsp salt
- 350 g pork mince
- 530 g water
- 20 g soy sauce
- 10 g rice wine
- ½ tsp sugar
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tbsp sesame oil (15 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 318 kJ / 76 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 0.5 g
Alternatif tarifler
Pork and prawn dumplings
55 min
Wonton soup
1h
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4h 35min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1h
Soup dumplings (xiao long bao)
26 Std. 50 Min
Dim sum 'Shao mai'
2 godz.
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min
Hong Kong-style roast pork belly
10h
Banh bao (steamed pork buns)
2 Std. 45 Min
Pork and coriander steamed dumplings (shumai)
1h
Cha gio (spring rolls)
55 min
Prawn dumplings (xia jiao)
1h 15min