Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 800 g boneless pork belly, rind on, cut into pieces (5 cm)
- 50 g rock sugar, broken into pieces (1-2 cm - see Tips)
- 25 g light soy sauce
- 5 g dark soy sauce
- 60 g Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 50 - 80 g water (optional - see Tips)
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 4 portions
- Kalori
- 8455.2 kJ / 2013.1 kcal
- Protein
- 161.3 g
- Karbonhidrat
- 52.9 g
- Yağ
- 131.1 g
- Doymuş Yağ
- 48.8 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 2368.1 mg
Alternatif tarifler
Sweet and sour pork ribs
40min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Taiwanese sticky rice
1h 40min
Pork ribs with black bean sauce
2h
Pork belly with spring onions
1 Std. 10 Min
Braised pork belly
55 min
Sweet and sour pork ribs
40min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 Min
San bei ji (three cup chicken)
35min