Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 800 g boneless pork belly, rind on, cut into pieces (5 cm)
- 50 g rock sugar, broken into pieces (1-2 cm - see Tips)
- 25 g light soy sauce
- 5 g dark soy sauce
- 60 g Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 50 - 80 g water (optional - see Tips)
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 4 portions
- Kalori
- 8455.2 kJ / 2013.1 kcal
- Protein
- 161.3 g
- Karbonhidrat
- 52.9 g
- Yağ
- 131.1 g
- Doymuş Yağ
- 48.8 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 2368.1 mg
Alternatif tarifler
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min
Hakka Yam Abacus
20min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1j 50 menit
Taiwanese sticky rice
1h 40min
Sweet and sour pork ribs
35min
San bei ji (three cup chicken)
35min
Braised pork belly
55min
Pork ribs with black bean sauce
2j
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 menit
Spring onion pork ribs
1 godz.