Hong shao rou (braised pork belly)

Hong shao rou (braised pork belly)

3.4 112 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 15 dk
4 portions

Malzemeler

  • piece fresh ginger peeled
    3 cm
  • boneless pork belly, rind on cut into pieces (5 cm)
    800 g
  • rock sugar broken into pieces (1-2 cm - see Tips)
    50 g
  • light soy sauce
    25 g
  • dark soy sauce
    5 g
  • Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
    60 g
  • water (optional - see Tips)
    50 - 80 g
  • fresh coriander leaves only, for garnishing
    2 sprigs

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 4 portions

Sodyum 2368.1 mg
Protein 161.3 g
Kalori 8455.2 kJ / 2013.1 kcal
Yağ 131.1 g
Lif 1.2 g
Doymuş Yağ 48.8 g
Karbonhidrat 52.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...