![Banh bao (steamed pork buns) Banh bao (steamed pork buns)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/21CF90CF-9A57-4F95-A6BE-9F4194EEA979/Derivates/A8C6697B-8610-41F7-928C-8FDF94A2DA9B.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Bao (Buns)
- 200 g full cream milk
- 2 tsp dried instant yeast
- 20 g sugar
- 350 g self-raising flour
- 1 tsp baking powder
- 30 g vegetable oil
Pork filling
- 10 g dried shiitake mushrooms
- boiling water, for soaking
- 2000 g water
- chilled water
- 12 quail eggs (see Tips)
- 2 spring onions/shallots, white part only; green part reserved for garnishing
- 20 sprigs fresh chives, cut into halves
- 2 Chinese sausages (approx. 60 g), cut into pieces (see Tips)
- 500 g pork mince
- 2 tsp rice wine vinegar
- 2 tbsp oyster sauce
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
Assembly
- 1000 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1049.9 kJ / 249.9 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Karbonhidrat
- 24.8 g
- Yağ
- 10 g
- Doymuş Yağ
- 3.1 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 535.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2h 30min
Char siu bao pork buns
6 Std. 35 Min
Fresh pasta dough
1 Std.
Hot and sour soup
55 Min
Dim sum 'Shao mai'
2h
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35min
XO sauce
1 Std. 50 Min
Taro bread
4 godz. 20 min
Char siew sauce
10 min
Banh ran (sesame balls)
25 Std. 30 Min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 Min
Steamed pork buns (baozi)
2h 30min