Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Bao (Buns)
- 200 g full cream milk
- 2 tsp dried instant yeast
- 20 g sugar
- 350 g self-raising flour
- 1 tsp baking powder
- 30 g vegetable oil
Pork filling
- 10 g dried shiitake mushrooms
- boiling water, for soaking
- 2000 g water
- chilled water
- 12 quail eggs (see Tips)
- 2 spring onions/shallots, white part only; green part reserved for garnishing
- 20 sprigs fresh chives, cut into halves
- 2 Chinese sausages (approx. 60 g), cut into pieces (see Tips)
- 500 g pork mince
- 2 tsp rice wine vinegar
- 2 tbsp oyster sauce
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
Assembly
- 1000 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1049.9 kJ / 249.9 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Karbonhidrat
- 24.8 g
- Yağ
- 10 g
- Doymuş Yağ
- 3.1 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 535.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pork and prawn dumplings
55min
Pineapple buns
9h 50min
Char siu bao pork buns
6h 35 min
Bagels with bacon jam and egg
3h 20min
Wonton soup
1h
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35 min
Taro bread
4óra 20p
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2 Std. 30 Min
Soup dumplings (xiao long bao)
26sa 50 dk
Pork gyoza with soy dipping sauce
1h
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15min
Steamed pork buns (baozi)
2 Std. 30 Min