Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Red cabbage and carrot salad
- 100 g roasted salted peanuts
- 1 bunch fresh coriander, leaves only
- 100 g red cabbage, cut into pieces
- 50 g carrot, cut into pieces
- 20 g sesame oil
- 10 g brown sugar
- ¼ tsp dried chilli flakes
Dough
- 175 g water
- 1 tsp dried instant yeast
- 1 tsp brown sugar
- 350 g plain flour
- 10 g sunflower oil
- ¼ tsp sea salt
Marinated pork belly and assembly
- 2 garlic cloves
- 30 g fresh ginger, peeled and thinly sliced
- 20 g sunflower oil, plus extra to brush and grease
- 100 g red onion, thinly slice
- 600 g boneless skinless pork belly, lean, cut into pieces (2-3 cm)
- 20 g brown sugar
- 1 tsp ground aniseed
- 100 g white wine
- 100 g tamari sauce
- 50 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 4130.7 kJ / 987.3 kcal
- Protein
- 23.2 g
- Karbonhidrat
- 62.9 g
- Yağ
- 71.6 g
- Doymuş Yağ
- 21.7 g
- Lif
- 7.2 g
- Sodyum
- 1063.9 mg
Alternatif tarifler
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2h 25min
Charcoal bao buns
1 Std. 50 Min
Ham and cheese cruffins
3h
Korean fried chicken
4h
Chicken katsu curry with rice
1 godz. 40 min
Family chicken galette
1 godz. 55 min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1 Std.
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2hod. 30min
Cheese and bacon scones
35 Min
Soft Chinese bread rolls
1 Std. 20 Min
Steamed pork buns (baozi)
2hod. 30min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 Min